Reservar ara

L’Àgora hotel a la premsa anglesa

A partir d’aquest mes de juny, L’ Àgora Hotel s’anunciarà a les publicacions de The Post i el Costa Blanca News. Tots dos diaris són publicacions en anglès adreçades als habitants de les nostres costes que provenen de països del nord d’Europa i que resideixen a ciutats com Dén...

Llegir més →

A partir d’aquest mes de juny, L’ Àgora Hotel s’anunciarà a les publicacions de The Post i el Costa Blanca News. Tots dos dcostablanca-newsiaris són publicacions en anglès adreçades als habitants de les nostres costes que provenen de països del nord d’Europa i que resideixen a ciutats com Dénia, Xàbia o l’Alfàs del Pi . Creiem que aquests diaris són un exemple de difusió de les nostres tradicions i cultura; ique a més són un element de cohesió i integració dels residents extrangers dins d’una comunitat cada vegada més plural.

Deixa un comentari