Reservar ara

Bocairent, referent turístic de l’interior de València

Com cada any, Bocairent acull centenars de visitants durant Setmana Santa i Pasqua . Aquest any l’afluència de gent que ens ha visitat ha augmentat considerablement sent al voltant de 2500 visitants els que han passat per la nostra oficina de turisme durant aquests 4 dies, dada que deixa de ban...

Llegir més →

Com cada any, Bocairent acull centenars de visitants durant Setmana Santa i Pasqua . Aquest any l’afluència de gent que ens ha visitat ha augmentat considerablement sent al voltant de 2500 visitants els que han passat per la nostra oficina de turisme durant aquests 4 dies, dada que deixa de banda els visitants que van passar per la localitat i no van entrar per l’oficina. I és que, com ja vam descriure en l’anterior post , l’agenda estava plena d’actes i activitats.Volíem agrair a tots els visitants que van optar per Bocairent com a destinació per passar un o diversos dies.

*foto de Blai Vanyó

Deixa un comentari