Reservar ara

L’Entrada

El dia de L’Entrada, és el dia de major esplendor de las festes en el qual les nou filaes mostren les seues millors gales al llarg de tot el recorregut. Desfilen amb els tratges tradicionas però també amb tratges especials amb armadures brillants, pells i plomes. A més a més de carrosses, balle...

Llegir més →

El dia de L’Entrada, és el dia de major esplendor de las festes en el qual les nou filaes mostren les seues millors gales al llarg de tot el recorregut. Desfilen amb els tratges tradicionas però també amb tratges especials amb armadures brillants, pells i plomes. A més a més de carrosses, ballets, animals i bandes de música. Un gran espectacle que començarà a les 16.30h aquesta vesprada.

Us deixem un resum del que va ser l’Entrada del 2011 i unes imatges del dia de Sant Blai, per anar obrint boca per a demà.

Deixa un comentari